Administrare imobile Sector 2

Administrare imobile Sector 2 Bucuresti

Administrare imobile Sector 2 Bucuresti – servicii oferite de MP Group

Ne ocupam de administrare imobile sector 2 in Bucuresti.

Administrare imobile sector 2 – MP Group ofera servicii complete pentru asociatii de proprietari din Sector 2. Punem la dispozitie administrator bloc atestat, experti contabili autorizati, personal tehnic autorizat si dedicatie dovedita astfel incat sa oferim un serviciu performant.

Avem in vedere o administrare blocuri eficienta pentru asociatiile de proprietari pe care le administram. Din acest motiv, pastram legatura cu factorii responsabili din Sector 2, cum ar fi Primaria Sector 2, ADP Sector 2, Politia locala Sector 2.

In ceea ce priveste serviciile de administrare imobile, o mare parte a activitatii il ocupa serviciul de administrare blocuri oferit pentru Asociatiile de proprietari din Sector 2 Bucuresti.

Contract prestari servicii – administrare blocuri

Coloborarea se realizeaza in urma deciziei Asociatiei de Proprietari cu care de altfel se incheie si Contractul de Prestari Servicii de administrare blocuri.

Contractul de administrare imobile se poate incheia fie pe o durata determinata cu posibilitate de prelungire fie pe o durata nederminata cu posibilitatea de incetare a acestuia in cazul unor nemultumiri avute de asociatia de proprietari.

Legislatia pentru asociatii de proprietari

Serviciile de administrare imobile prestate de catre societatea noastra in Sectorul 2 sunt conforme in cele mai mici detalii cu prevederile legale in domeniu aflate in vigoare. Avem tot timpul in vedere respectarea stricta a prevederilor din Legea 196/2018 , Legea de organizare si functionare a Asociatiilor de Proprietari.

Pana la data de 28 septembrie 2018 activitatea asociatiior de proprietari a fost reglementata prin Legea 230 si HG 1588/2007.

Incepand cu data de 28 septembrie 2018 noua lege care reglementeaza activitatea asociatiilor de proprietari este Legea 196/2018 pe care o puteti gasi atat pe siteul nostru aici sau pe site-ul Legea196.ro .

Orice modificare a legislatiei va fi pusa in aplicare fara intarziere, astfel incat asociatiile de proprietari administrate de societatea noastra sa nu aiba niciun fel de probleme legale sau fiscale.

Pentru asociatiile de proprietari din Sector 2 Bucuresti oferim:

  • Administrare imobile sector 2 – financiar: intocmire liste intretinere, evidenta contabila;
  • Servicii de casierie;
  • Servicii de cenzorat asociatiile de proprietari;
  • Administrare imobile sector 2 – administrare tehnica;
  • Administrare imobile sector 2 – mentenanta periodica, intretinere si mici reparatii;
  • Administrare imobile sector 2 – alte servicii.

 

Pentru orice problema legata de administrare blocuri sau alte servicii pentru blocuri in Sectorul 2 Bucuresti, va rugam sa ne contactati prin formularul de aici.

Veti primi raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Va multumim!

Va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului urmator. Vom incerca sa va raspundem in cel mai scurt timp posibil. Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile cât si Politica privind utilizarea cookie-urilor impuse de MP Group Bloc Management SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul https://www.mpgrup.ro/ se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.Va multumim!

* indicates required field
CAPTCHA

Refresh