Caută după:

Administrare blocuri

Servicii administrare blocuri

MP Group este o firma specializata, infiintata in anul 1992, are ca obiect principal de activitate „administrare blocuri” si este solutia de care aveti nevoie atunci cand sunteti in cautarea unui administrator bloc profesionist pentru blocul dvs.

Personal specializat in administrare blocuri

Ne adresam catre asociatii de proprietari din Bucuresti si Ilfov, carora le punem la dispozitie urmatoarele categorii de personal:

  • administrator bloc calificat si atestat conform cerintelor din Legea 196/2018;
  • economisti si experti contabili autorizati CECCAR specializati in asociatii de proprietari;
  • juristi si avocati specializati in asociatii de proprietari
  • personal tehnic calificat (instalator, electrician etc) cu experienta in domeniu.

Datorita vechimii de lucru in acest domeniu din anul 1992, avem o experienta bogata si in domenii adiacente, cum ar fi instalatii (sanitare, electrice sau de incalzire), servicii de curatenie, servicii de hidroizolatii terase bloc, servicii de mentatanta sau reparatii diverse necesare la asociatiile de proprietari.

Administrare blocuri Bucuresti

Cea mai mare parte a serviciilor este reprezentata de administrare blocuri in Bucuresti si zonele apropiate din Ilfov, dupa cum urmeaza:

Administrare blocuri Ilfov

Ca urmare a extinderii constructiilor in zonele de langa Bucuresti, in judetul Ilfov, oferim si servicii de:

In acelasi timp, ca urmare a cererii existente, ne-am extins zona de activitate online la nivelul intregii tari, astfel incat putem oferi servicii de contabilitate completa pentru asociatii de proprietari in orice oras din Romania. Aceasta activitate se desfasoara exclusiv de la distanta si se refera strict la servicii de contabilitate, resurse umane si fiscalitate. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

Colaborarea intre asociatia de proprietari si MP Group se face in baza unui contract de prestari servicii incheiat ca urmare a luarii acestei decizii prin hotarare a Adunarii generale a asociatiei de proprietari.

Contract de administrare 

Contractul de administrare blocuri se semneaza de catre presedintele asociatiei de proprietari si se poate incheia atat pentru o perioada determinata de timp cu posibilitatea de prelungire sau actualizare automata cat si pentru o perioada nedeterminata, bineinteles cu posibilitati de incetare a acestuia in caz de necesitate.

Asigurare profesionala

Avand in vedere obligatiile prevazutein Legea 196 / 2018 cat si pentru a siguranta dvs, punem  dispozitia asociatiilor de proprietari cu care se incheie contract de administrare imobile / blocuri, in conformitate cu obligatiile din Legea 196/2018, o polita de Asigurare Raspundere profesionala in valoare de 50.000 Euro, astfel ca, pe langa respectarea intocmai a prevederilor legale, asociatia este asigurata pe parcursul colaborarii.

Legislatie asociatii de proprietari

Serviciile de administrare imobile prestate de catre MP Group au fost si sunt conforme in cele mai mici detalii cu cerintele legale in domeniu aflate in vigoare.

Incepand cu anul 1996 a fost Legea 114 – Legea locuintei, apoi din anul 2007 au fost in vigoare Legea 230 din 2007  si HG 1588 din 2007.

Incepand cu data de 28 septembrie 2018 noua lege care reglementeaza activitatea asociatiilor de proprietari este Legea 196/2018 pe care o puteti gasi atat pe site-ul nostru aici sau pe site-ul Legea196.ro .

Astfel,  orice modificare a legislatiei este pusa in aplicare fara intarziere, astfel ca acele asociatii de proprietari care au incheiat un contract de administrare blocuri cu societatea noastra nu au niciun fel de probleme legale sau fiscale.

Servicii de administrare blocuri 

Avand in vedere experienta acumulata incepand cu anul 1992 in management si administrare blocuri, cunoasterea problemelor cu care se confrunta asociatiile de locatari sau de proprietari, precum si faptul ca activitatea noastra este bazata pe transparenta, profesionalism si responsabilitate credem ca sunt suficiente motive pentru a consulta urmatoarele servicii ce pot fi puse la dispozitia asociatiei si/sau proprietarilor din cadrul imobilului:

 

Va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului urmator. Vom incerca sa va raspundem in cel mai scurt timp posibil. Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile cât si Politica privind utilizarea cookie-urilor impuse de MP Group Bloc Management SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul https://www.mpgrup.ro/ se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.Va multumim!

* indicates required field